Зареждам...

Клуб-хижа Табите Максим предлага настаняване в стаи и апартаментите със самостоятелен санитарен възел, с душ-кабина или вана, безжичен интернет, сушилня за дрехи.

 

ЦЕНИ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ЧРЕЗ ЗАПИТВАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА СЛЕД КАТО БЪДАТ УТОЧНЕНИ ВРЕМЕТО ЗА ПРЕСТОЙ И ИЗИСКВАНИЯТА НА КЛИЕНТА.
ТРАНСПОРТ- По запитване
 
Описание на стаи
ЕТАЖ 2

Стая № 1
Двойна стая, със санитарен възел с балкон и душ-кабина, с гледка на юг, без възможност за допълнително легло.

 Стая № 2
Двойна стая с балкон, със санитарен възел с душ-кабина, с гледка на юг, с възможност за допълнително легло.

 Стая № 3 - Кралска стая
Двойна стая с балкон, с гледка на изток и юг, със санитарен възел с душ-кабина, мека мебел, с възможност за настаняване на до двама допълнителни гости на меката мебел.

 Апартамент № 4 - Президентски апартамент
Апартамент, състоящ се от две стаи с балкон и голяма лоджия с маса и столове, санитарен възел с душ-кабина и прозорец, мека мебел, с възможност за настаняване на до двама допълнителни гости, с гледка на север и изток.

Апартамент № 5
Апартамент, състоящ се от две стаи, с лоджия с голяма маса и столове, санитарен възел с вана, мека мебел с възможност за настаняване на до двама допълнителни гости, декоративна камина, гледка на север и запад.

 ЕТАЖ 3

Апартамент № 6
Апартамент, състоящ се от голяма и малка стая и санитарен възел с душ-кабина със скосени тавани, с възможност за настаняване на до двама допълнителни гости в малката стая на легло персон и половина, с гледка на изток и запад.

 Стая № 7
Двойна стая с балкон и санитарен възел с вана, с възможност за настаняване на един допълнителен гост, с гледка на изток.

 


 

Стая № 8
Двойна стая с балкон и санитарен възел с вана, с възможност за настаняване на един допълнителен гост, с гледка на изток.

 


Апартамент № 9
Апартамент, състоящ се от голяма и малка стая, санитарен възел с душ-кабина, със скосени тавани, с възможност за настаняване на до двама допълнителни гости в малката стая на легло персон и половина, с гледка на изток и запад.

 Стая № 10
Двойна стая с балкон и санитарен възел с прозорец, с гледка на запад, без възможност за допълнително легло.